Χρωματίζουμε τη μέρα σας από το 1958

Το κατάστημά μας δημιουργήθηκε το 1958, στο Χαϊδάρι Αττικής από τον Δημήτριο Γκερδιδάνη και πέρασε στα χέρια του υιού του Γιώργου το 1983. Έκτοτε λειτουργεί αδιάκοπα στην ιστορική του, πλέον, έδρα επί της Λεωφόρου Αθηνών. Σήμερα, ύστερα από 63 χρόνια παρουσίας, το κατάστημα περνά σε μια νέα εποχή. Από τον Φεβρουάριο του 2021, η επιχείρηση αποκτάται από τον Γιώργο Ευστρατιάδη και παρουσιάζεται ο νέος διακριτικός τίτλος GS Painting Solutions.

Υιοθετώντας την κληρονομιά του παρελθόντος, τη συνδυάζουμε με τη νέα εποχή και με την αρωγή του κ. Γιώργου Γκερδιδάνη σχεδιάζουμε το μέλλον, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης. Στο κατάστημά μας μπορείτε να δημιουργήσετε κάθε επιθυμητή απόχρωση ώστε να ανανεώσετε τον χώρο σας, να βρείτε κάθε είδους εργαλείο, είδη σπιτιού και εργαλεία κήπου, καθώς επίσης ηλεκτρικά και υδραυλικά εξαρτήματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 5812111, στείλτε την ηλεκτρονική σας παραγγελία στο sales@gsps.gr ή μέσω Viber στο 6944 169927 ή επισκεφθείτε τον ανανεωμένο μας χώρο στη Λεωφόρο Αθηνών 312 και μαζί θα βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για κάθε σας ανάγκη.